Amb el patrocini

Bàner

Estudi de comportaments de vida i esportius de la Gent Gran d'Andorra

  

Estudi de la Gent Gran Andorra 2016

 

Valors Olímpics

  

Proposta OVEP (pdf)

Valors Olímpics (pdf)

 

Recerca de continguts

Productes COA

 

Pins del COA
Pins amb el nou
escut del COA,
dedicats i antics

Veure catàleg

 

Socis Olímpics

 COI    ANOC
   IOA  AOA

Fòrums de debat i opinió

 

 

Jornada de promoció Dona i Esport 2013 PDF Imprimeix Correu electrònic
Esport per a tothom - Dona i Esport
dijous, 19 de setembre de 2013 14:22

El Comitè Olímpic Andorrà, vol presentar la 1a Jornada de Promoció de l’esport d’equip FEMENÍ, emmarcada en  el programa de Solidaritat Olímpica

DONA i ESPORT
En aquesta Jornada lúdica-esportiva hi participaran els equips femenins de les federacions olímpiques andorranes de Basquetbol, Futbol, Handbol, Rugbi i Voleibol.
La data de celebració és el diumenge 22 de setembre a les instal•lacions del Camp d’esports del MICG, Poliesportiu d’Andorra i Pavelló Joan Alay.
L’horari per a la pràctica esportiva serà des de les 15 h a les 18 h i inclourà tornejos de totes les modalitats esportives de les federacions participants.Les participants practicaran tots els esports, en els equips es podran trobar en el mateix, esportistes de diferents disciplines. 
A les 18.30 h, al vestíbul del Poliesportiu d’Andorra, començarà una xerrada – col•loqui a càrrec de la Sra. Núria Ayala, ex-nedadora olímpica de natació sincronitzada, jutge internacional de natació sincronitzada i Directora de la natació sincronitzada dels Mundials de natació de Barcelona 2013.
Amb aquesta iniciativa el Comitè Olímpic Andorrà vol ajudar a la promoció de l’esport femení d’Andorra fomentant la seva pràctica. És la primera de un seguit de propostes que des de la Comissió de la Dona del COA es preveu dur a terme de forma regular.
 

 

 
 

Pròxims esdeveniments

Especial OG 2012

Joan+Tomas+Roca+Olympics+Day+10+Shooting+7Rloo7WX4LFl.jpg