Amb el patrocini

Bàner

Estudi de comportaments de vida i esportius de la Gent Gran d'Andorra

  

Estudi de la Gent Gran Andorra 2016

 

Valors Olímpics

  

Proposta OVEP (pdf)

Valors Olímpics (pdf)

 

Recerca de continguts

Productes COA

 

Pins del COA
Pins amb el nou
escut del COA,
dedicats i antics

Veure catàleg

 

Socis Olímpics

 COI    ANOC
   IOA  AOA

Fòrums de debat i opinió

 

 

Participació al Seminari dels Comitès Olímpics Europeus, a Macedònia PDF Imprimeix Correu electrònic
Actualitat - Actualitat
dijous, 18 de maig de 2017 10:26

 

 

El president del Comitè Olímpic Andorrà, Jaume Martí, i el secretari general, Toni Guerra, assistiran en representació de l’organisme al 38è Seminari dels Comitès Olímpics Europeus i al Fòrum de Solidaritat Olímpica del Comitè Olímpic Internacional que tindran lloc divendres 19 de maig i dissabte 20 a Skopje (Macedònia).

El programa de les dues jornades inclou la presentació als representants dels Comitès Olímpics Europeus del pla de Solidaritat Olímpica per al període 2017-2020 en vista als Jocs Olímpics d’estiu de Tòquio 2020, així com l’explicació de com es troba la preparació de diversos esdeveniments. En aquest sentit hi haurà una presentació dels comitès organitzadors dels Jocs dels Petits Estats de San Marino i del Festival Olímpic de la Joventut Europea de Gyor (Hongria), així com del director dels Jocs Olímpics de la Joventut de Buenos Aires 2018. També es farà un seguiment dels Jocs Olímpics d’hivern de PyeongChang 2018 i dels d’estiu, Tòquio 2020.

En la jornada de dissabte, entre altres punts, la comissió de coordinació de la segona edició dels Jocs Europeus, que se celebraran a Minsk (Bielorússia) l’any 2019, presentarà el seu informe.

 

A banda d’això al Seminari hi haurà un workshop sobre l’evolució de la comunicació digital en l’àmbit esportiu i es decidirà el premi Piotr Nurowski (segona edició) que distingeix al millor jove esportista europeu, edició d’hivern. 

 
 

Imatges

Pròxims esdeveniments

Especial OG 2012

Joan+Tomas+Roca+Olympics+Day+10+Shooting+7Rloo7WX4LFl.jpg