Amb el patrocini

Bàner

Estudi de comportaments de vida i esportius de la Gent Gran d'Andorra

  

Estudi de la Gent Gran Andorra 2016

 

Valors Olímpics

  

Proposta OVEP (pdf)

Valors Olímpics (pdf)

 

Recerca de continguts

Productes COA

 

Pins del COA
Pins amb el nou
escut del COA,
dedicats i antics

Veure catàleg

 

Socis Olímpics

 COI    ANOC
   IOA  AOA

Fòrums de debat i opinió

 

 

Medalla de bronze per a Léa Adam al FOJE de Györ 2017 PDF Imprimeix Correu electrònic
Actualitat - Actualitat
divendres, 28 de juliol de 2017 19:03

La judoka Léa Adam ha fet història avui en guanyar la medalla de bronze en el Festival Olímpic de la Joventut Europea de Györ (Hongria). L’andorrana, que competia en la categoria de -70 quilos, ha disputat quatre combats, guanyant-ne tres i cedint només en les semifinals contra la ucraïnesa Nataliia Chystiakova, que al final s’ha penjat la medalla de plata.

Léa Adam ha començat la competició amb una victòria davant la letona Katrina Tkacenko per ippon i a continuació s’ha desfet d’una lluitadora Nina Gersiova (Eslovàquia), a qui ha derrotat per waza-ari. Ja en la jornada de tarda, Adam ha disputat les semifinals contra la ucraïnesa Nataliia Chystiakova, que l’ha derrotat després de tres minuts de tècnica d’or per waza-ari després d’un combat molt anivellat i que hagués pogut caure per qualsevol dels dos costats.

En la lluita per la medalla de bronze, la judoka andorrana s’ha enfrontat a la croata Mia Mihovilovic, a la que ha derrotat per ippon en poc més d’un minut, certificant la històrica medalla de bronze.     

 
 

Imatges

Pròxims esdeveniments

Especial OG 2012

daniel garcia.jpg