Amb el patrocini

Bàner

Estudi de comportaments de vida i esportius de la Gent Gran d'Andorra

  

Estudi de la Gent Gran Andorra 2016

 

Valors Olímpics

  

Proposta OVEP (pdf)

Valors Olímpics (pdf)

 

Recerca de continguts

Productes COA

 

Pins del COA
Pins amb el nou
escut del COA,
dedicats i antics

Veure catàleg

 

Socis Olímpics

 COI    ANOC
   IOA  AOA

Fòrums de debat i opinió

 

 

Actualitat
XIX ASSEMBLEA ACNO PDF Imprimeix Correu electrònic
Actualitat - Actualitat
dimecres, 5 de novembre de 2014 16:35

 

 

El Sr. Jaume Martí, en representació del Comitè Olímpic Andorrà, assistirà a la XIX Assemblea General de l'ACNO (Associació dels Comitès Olímpics Nacionals) que es celebrarà a Bangkok del 06 al 09 de Novembre.
Entre moltes altres coses, hi haurà els reports dels XXXI Jocs Olímpics d'estiu de Rio de Janeiro 2016 i dels Jocs Olímpics d'hivern de Pyeongchang 2018.
Llegiu-ne més...
 
Contracte de patrocini COA-Andbank PDF Imprimeix Correu electrònic
Actualitat - Actualitat
dimecres, 2 de juliol de 2014 14:12

 

Avui a les 12.00h, a la seu social d’Andbanc, s’ha renovat el contracte de patrocini entre el Comitè Olímpic Andorrà i Andbanc. Per part del COA l'han firmat el President el Sr. Jaume Martí i el Secretari General el Sr. Manuel Fernández. Per part d'Anbank l'han firmat el Sots Director General Banca País el Sr. Josep Maria Cabanes i la Directora d'imatge i comunicació la Sra. Núria Rocamora. 

 
Llirament Premi del CIO PDF Imprimeix Correu electrònic
Actualitat - Actualitat
dimecres, 18 de juny de 2014 14:30

 

 

En l’Assemblea General Ordinària del dia 17 de juny de 2014 a les 22.00 hores el Sr. Jaume Martí Mandicó, President del Comitè   Olímpic Andorrà va lliurar el Premi del CIO “150 aniversari Pierre de Coubertin, l’esport com a escola de vida” al Sr. ISIDRE BARÓ CABANES, President Honorari del Comitè Olímpic Andorrà.

El Sr. Isidre Baró va ser qui va pensar a mitjans dels anys 60 del segle passat en que Andorra necessitava un comitè olímpic. Va treballar intensament i en va ser fundador l’any 1971. Escollit com a President, va liderar la tasca de contactes internacionals per aconseguir el reconeixement oficial del nostre comitè olímpic, que el CIO va aprovar l’any 1975. L’any 1992 va rebre l’Ordre Olímpica de mans del President del Comitè Internacional Olímpic, Sr. Joan Antoni Samaranch.

El CIO va crear aquest premi commemoratiu per recompensar a persones o institucions que hagin promogut l’olimpisme i hagin deixat un llegat al llarg de la seva vida.

 
«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
 

Imatges

Pròxims esdeveniments

Especial OG 2012

daniel garcia.jpg