Amb el patrocini

Bàner

Estudi de comportaments de vida i esportius de la Gent Gran d'Andorra

  

Estudi de la Gent Gran Andorra 2016

 

Valors Olímpics

  

Proposta OVEP (pdf)

Valors Olímpics (pdf)

 

Recerca de continguts

Productes COA

 

Pins del COA
Pins amb el nou
escut del COA,
dedicats i antics

Veure catàleg

 

Socis Olímpics

 COI    ANOC
   IOA  AOA

Fòrums de debat i opinió

 

 

Actualitat
Contracte de patrocini COA-Andbank PDF Imprimeix Correu electrònic
Actualitat - Actualitat
dimecres, 2 de juliol de 2014 14:12

 

Avui a les 12.00h, a la seu social d’Andbanc, s’ha renovat el contracte de patrocini entre el Comitè Olímpic Andorrà i Andbanc. Per part del COA l'han firmat el President el Sr. Jaume Martí i el Secretari General el Sr. Manuel Fernández. Per part d'Anbank l'han firmat el Sots Director General Banca País el Sr. Josep Maria Cabanes i la Directora d'imatge i comunicació la Sra. Núria Rocamora. 

 
Llirament Premi del CIO PDF Imprimeix Correu electrònic
Actualitat - Actualitat
dimecres, 18 de juny de 2014 14:30

 

 

En l’Assemblea General Ordinària del dia 17 de juny de 2014 a les 22.00 hores el Sr. Jaume Martí Mandicó, President del Comitè   Olímpic Andorrà va lliurar el Premi del CIO “150 aniversari Pierre de Coubertin, l’esport com a escola de vida” al Sr. ISIDRE BARÓ CABANES, President Honorari del Comitè Olímpic Andorrà.

El Sr. Isidre Baró va ser qui va pensar a mitjans dels anys 60 del segle passat en que Andorra necessitava un comitè olímpic. Va treballar intensament i en va ser fundador l’any 1971. Escollit com a President, va liderar la tasca de contactes internacionals per aconseguir el reconeixement oficial del nostre comitè olímpic, que el CIO va aprovar l’any 1975. L’any 1992 va rebre l’Ordre Olímpica de mans del President del Comitè Internacional Olímpic, Sr. Joan Antoni Samaranch.

El CIO va crear aquest premi commemoratiu per recompensar a persones o institucions que hagin promogut l’olimpisme i hagin deixat un llegat al llarg de la seva vida.

 
Reunió del Comitè Executiu dels JPEE PDF Imprimeix Correu electrònic
Actualitat - Actualitat
dimarts, 13 de maig de 2014 00:00

 

 

El Sr. Jaume Martí , en representació del Comitè Olímpic Andorrà, assistirà a la reunió del Comitè Executiu dels Jocs dels Petits Estats d'Europa que es celebrarà del 16 al 17 de maig a Islandia. Al mateix temps el Sr. Jordi Verdaguer assistirà a la reunió de la Comissió Tècnica.
En la reunió del C.E. entre moltes altres coses, es farà la presentació dels propers Jocs dels Petits Estats d'Europa del 2015 d'Islandia i es parlarà dels propers Jocs dels Petits Estats d'Europa del 2017 de San Marino.
 
Pel que fa a la reunió de la C.T. entre moltes altres coses, es farà la presentació del book tècnic dels JPEE d'Islandia i es visitaran les diferents seus esportives.
 
 

 

 
«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
 

Imatges

Pròxims esdeveniments

Especial OG 2012

daniel garcia.jpg